Ջնջել հաշիվը

Հավելվածում

  1. Մուտք գործիր հաշիվդ։
  2. Բացիր պրոֆիլդ՝ սեղմելով անունդ էկրանի վերևում։
  3. Սեղմիր «Ջնջել հաշիվը» և հաստատիր գաղտնաբառովդ։

Վեբում

Նույն քայլերը գործում են ցանկացած բրաուզերում՝ kutuama.com կայքում. մուտք գործիր, բացիր պրոֆիլդ և ընտրիր «Ջնջել հաշիվը»։

Եթե այլևս չես կարողանում մուտք գործել

Հաշվումդ գրանցված էլ. հասցեից նամակ ուղարկիր contact@kutuama.com հասցեին՝ «Հաշվի ջնջում» վերնագրով։ Մենք կջնջենք հաշիվը և կհաստատենք պատասխան նամակով։

Ինչ է ջնջվում

Օգտանունդ, էլ. հասցեդ և գաղտնաբառդ ընդմիշտ հեռացվում են, և դու դուրս ես գրվում բոլոր սարքերից։ Անանունացված խաղային գրառումները (խաղերի արդյունքները և վարկանիշի պատմությունը) պահպանվում են Գաղտնիության ծանուցման մեջ նկարագրվածի համաձայն։

Գաղտնիության ծանուցում