Șterge contul

În aplicație

  1. Conectează-te la contul tău.
  2. Deschide-ți profilul atingând numele tău din partea de sus a ecranului.
  3. Atinge „Șterge contul”, confirmă cu parola, apoi introdu codul pe care ți-l trimitem prin email.

Pe web

Aceiași pași funcționează în orice browser, pe kutuama.com: conectează-te, deschide-ți profilul și alege „Șterge contul”.

Dacă nu te mai poți conecta

Trimite un email la contact@kutuama.com de pe adresa înregistrată în contul tău, cu subiectul „Ștergerea contului”. Vom șterge contul și îți vom confirma printr-un răspuns.

Ce se șterge

Numele de utilizator, adresa de email și parola sunt eliminate definitiv din contul tău, iar sesiunile de pe toate dispozitivele se închid. Înregistrările anonimizate ale jocurilor (rezultatele meciurilor și istoricul ratingului) sunt păstrate conform Notei privind confidențialitatea. Înregistrările contractelor pe care le-ai acceptat și ale eventualelor achiziții sunt păstrate ca probe legale; ele includ numele de utilizator și adresa de email folosite la momentul respectiv, iar pentru o achiziție, numele legal introdus la plată.

Nota privind confidențialitatea